Coach voor MKB-ondernemers

Wilt u meer sturing geven aan uw onderneming?

U bent ondernemer en u wil een effectieve spiegel over de te maken bedrijfskeuzes, lees dan verder.

Joos Lambrechtsen sinds 2000 full-time ondernemer met als grootste passie:
  • het opzetten, positioneren en laten groeien van nieuwe ondernemingen.
  • drie B.V.'s opgezet en na enige jaren succesvol verkocht. Note: alle drie bestaan nog steeds onder hun oprichtingsnaam.
  • Daarnaast ca. 8 jaar actief als ondernemerscoach voor de Utrechtse Ondernemers Academie (UOA). behalve dat ik er veel energie van krijg wordt mijn bijdrage hoog gewaardeerd.
De UOA heeft mij in 2013 gecertificeerd als Gouden Coach, hun hoogste coachcertificaat. Daarnaast ben ik ook als Speed-adviseur verbonden aan de UOA en voor ervaren en doorgroeiende ondernemers.

Beiden doe ik met groot plezier. Met mijn ervaring en zeer gerichte en veilige wijze van (door)vragen, kan jou helpen om jouw bedrijfsplan aan te verscherpen, prioriteiten te stellen, je aanbod te verscherpen, online ambities te onderzoeken, enz.

Nu afspraak maken voor een kennismaking

Wilt u uw plan/onderneming bespreken met een ondernemer?
  • Bel voor een kennismaking op kantooruren met (030)  233 15 48
  • Telefonisch houden wij een speed coachingsessie van 10 minuten om de vraagstelling te achterhalen
  • Heb ik je in die korte tijd aan het denken gezet of zelfs al kunnen helpen? Wil je gesprek vervolgen, dan maken wij een afspraak in Utrecht. Kosten 175 Euro per sessie (excl. BTW), max. 5 kwartier.
  • de sessies zijn intensief omdat je aan het denken wordt gezet. Reserveer in je agenda tijd om de opgebrachte vragen uit te werken. Op die manier verdien je de kosten voor het gesprek in no-time terug.

Met vriendelijke groet,
Joos Lambrechtsen