Spreker op uw thema-voorlichtingsdag

Lezingen over het verduurzamen van het Eigen Huis door initiator en mede-organisator Joos Lambrechtsen van de (helaas afgelaste) Beurs EnergeiZuinig Wonen.

Spreken is leuk

Vele keren mocht ik spreken, meest om in begrijpelijke worden uit te leggen over mijn vak. Dit doe ik nu meer dan 20 jaar en altijd met hoge waaarderingscijfers. Dit spreken was altijd gekoppeld aan mijn werk. Daarnaast ben ik in mijn hobby zeilinstructeur en mede verantwoordelijk voor de opleiding van nieuwe instructeurs. Enerzijds leren zeilen, anderzijds leren de stof overdragen.

Graag zou ik meer willen spreken, in de basis is mijn expertice om op een begrijpelijke manier inzicht te geven op technische onderwerpen. Een combinatie van gebruikers belangen en techniek. Afgelopen decenium heb ik mij gericht op webwinkelen, online fraude en veiligheid en energie zuinig wonen.
Daar kan ik gepassioneerd, beeldend en deels geestig uit verschillen de invalhoeken over vertellen.

Energietransite voor Particuliere huishoudens

In 2030 zouden alle woningen van energie moeten worden voorzien met hernieuwbare grondstoffen. Dat betekent het einde van de fossiele brandstoffen. Aangezien 35-40% van alle in Nederland gebruikte energie nodig is om de huizen te voorzien, zal deze energietransitie een grote bijdrage gaan leveren aan de door Nederland toegezegde verlaging van de CO2 uitstoot.
In deze lezing:
  • De aanleiding tot energie zuinigheid
  • Zonne-, wind-, lucht en grondenergie voor uw huis.
  • Hoe wordt u ondernemer van uw energie-rekening?
  • Tips: Hoe dit thuis aan te pakken?
Tijdsduur: 30 tot 50 minuten. Mijn ervaring is gebaseerd op mijn werk als initaitor en mede-organisator van de (helaas afgelaste) Beurs EnergieZuinig Wonen. Een leerzame periode die gaat over alle mogelijke technieken om woonhuizen (meer dan 7 miljoen in Nederland) te verduurzamen.

In de publiciteit

Lijst afgelopen jaren (dit was in mijn webwinkeltijd)